Cautare

994 de rezultate pentru "tv fox antena" (3.49 secunde)
Presedintele PNL, Calin Popescu Tariceanu, a declarat joi seara la Antena 3 ca seful statului nu mai este un candidat invincibil la viitoarele alegeri prezidentiale, el apreciind totodata ca Traian Basescu va incerca sa-l cucereasca pe liderul PSD Mircea Geoana, care apoi o sa "ia plase".
Cea mai recenta inovatie lingvistica a Elenei Basescu este cea din emisiunea lui Ion Cristoiu, Zig Zag, de la Antena 3, difuzata duminica:
Conform estimarilor CCSB, realizate pentru postul de televiziune Antena 3, Alianta PSD-PC a obtinut 30, 7% din numarul total de voturi exprimate.
Duminica seara, la ora 20.05, Principele Radu a fost invitatul lui Ion Cristoiu la emisiunea "Zig-zag", de la Antena 3.
Trebuie sa stii clar ca ai increderea oamenilor, ca oamenii vad in tine o speranta, sa nu ii pacalesti, sa nu ii minti", a declarat Oprescu la Antena 3.
Presedintele Traian Basescu a declarat ieri ca exista trusturi de presa care vor "sa decida politici si sa decida asupra politicienilor", nominalizand Realitatea-Catavencu si Antena 3, si ca sunt oameni politici, inclusiv din guvern, care isi cumpara linistea dand bani presei.
El a fost supus si detectorului de minciuni in emisiunea "Un Show Pacatos", a lui Capatos de la Antena 2, pentru a afla daca Meir a apelat la serviciile unui transexual.
Contractul a fost castigat de agentia de publicitate a TV Neptun si prevede difuzarea de stiri de interes public.
Faptul ca Jurnalul National a facut aceasta interpretare, ne-a facut sa cerem de la ei o clarificare" a spus Udrea la Antena 3.
Filmat de Antena 3 cu camera ascunsa, Mircea Basescu afirma, intr-un material publicat, joi seara, pe site-ul postului, ca nu este asociat cu niciun general si ca nu se pricepe la armata.
"De cand a inceput scandalul, Elena Udrea a trecut de la roz la negru, nu se mai fardeaza, probabil ca cei din Comisie se apropie de niste adevaruri", a declarat, vineri, Viorel Hrebenciuc, in cadrul emisiunii Antena 3 Special.
Cei care sunt deranjati de Parlament sunt deranjati, de fapt, de democratie", a afirmat fostul presedinte Ion Iliescu, la Antena 3.
Invitat la emisiunea Q&A, difuzata de Antena 3 si moderata de Alessandra Stoicescu, Klaus Johannis nu a vrut sa comenteze pe aceasta tema.
Liderul PNL, Crin Antonescu, a declarat miercuri seara, la Antena 3, ca nu ar avea probleme sa il propuna pe Dinu Patriciu in fruntea guvernului, chiar daca nu in acest moment, pentru ca acesta e un personaj important in economia romaneasca si cu relatii internationale.
Pamfletul poarta semnatura Bogdan Daradan, dar este scris in stilul lui Mircea Badea, celebrul realizator al emisiunii "In gura presei", de la Antena 3.
Presedintele de onoare al PSD, Ion Iliescu, a afirmat, vineri seara, la Antena 3, ca Traian Basescu si Sorin Oprescu au un stil "bascalios", el explicand astfel afirmatia primarului Capitalei despre faptul ca 88% din simpatizantii lui l-ar vota pe Basescu.
Priviti-l pe realizatorul TV Mircea Badea, la emisiunea In gura presei, de la Antena 3. Dintr-un sceptic, Mircea Badea a devenit nu un militant, ci un om constient.
Rosca Stanescu a anuntat, la Antena 3, ca Basescu, "cel care se erijeaza in marele revolutionar", pregateste un spectacol mediatic de proportii, pe final de campanie, prin anchetarea, incepand de maine, a unui numar de 12 generali de armata, pentru prezumtive crime comise in perioada revolutiei, acestia figurand pe o lista intocmita chiar de presedintele Basescu si transmisa anchetatorilor.
in 8 iunie 2008 de Adunarea Generala a International Humanist and Ethical Union - cea mai importanta organizatie umanista mondiala. Recent, in cadrul emisiunii Sinteza zilei de la Antena 3, Mircea Badea s-a decis sa-l voteze pe Remus Cernea.
Mircea Geoana a repetat ceea ce-i mai spusese lui Crin Antonescu in diferite ocazii recente, inclusiv la intalnirea lor de la Antena 3 - si anume ca PSD prefera o alianta cu liberalii.
google-analytics.com